Egy bubi nem bubi!
A tegnap esti Winelovers Afterwork rendhagyó volt, hiszen a borok, gyöngyözők és pezsgők mellett koktélokat is lehetett kóstolni a Locavore étteremben.
A koktélok bor és pezsgő alapokra voltak felépítve, és saját készítésű szirupokkal bolondította meg a készítője Ódor András. Különleges ízek köszöntek vissza ezekben az italkeverékekben, a Cognac méhviasz fúzió egy nagy újdonság volt számomra, de meglepő volt még a tokaji Hárslevelű Extra Dry pezsgő és az orange mix egyvelege is.
Mivel, én nagyon kedvelem a kesernyésebb stílusú ízeket, ezért nekem a Red Julep koktél volt az est favoritja. Az összetevője: Fehér Krisecco (egy prosecco), red orange bitter mix, grapefruit cordial, és menta volt.
Ezeket a koktélokat lehetett kóstolni:
Bee Honey: Vincellér Fizzi Miska, Cognac méhviasz fúzió, málna és citrom.
Chill Royal: Bezerics Szexi Rozé, Cassis-chilli fúzió
Donna Sbagliato: Törley Orfeum Rosé, Vermouth mix, málna, feketebors
Red Fruit: Csányi Teleki Portugieser '15, eperpüré, málnamix
Red Julep: Fehér Krisecco, red orange bitter mix, grapefruit cordial, és menta
Vine Fashioned: Kardos Ziccer '15, görög bazsalikom, fahéj
Vinorange: Vincent Tokaji Hárslevelű Extra Dry, orange mix, orange peel.
Az alábbi pincészetektől lehetett kóstolni:
Bezerics Borászat
Bujdosó Pincszet
Csányi Pincészet
Gancia Pezsgőház
Garamvári Szőlőbirtok
Kardos Szőlőbirtok
Kristinus Borbirtok
Törley Pezsgőpincészet
Vincellér és Molnár Titi.
Szóval, ismételten egy jó estét zártunk kiváló koktélokkal, és borokkal.